Otvoreno 42. izdanje omiljenog Interlibera

Događanje okuplja više od 380 najvažnijih nakladnika i knjižara iz 13 zemalja

Na Zagrebačkom velesajmu otvoreno je 42. izdanje međunarodnog sajma knjiga i učila – INTERLIBER 2019. Događanje okuplja najvažnije nakladnike i knjižare, točnije više od 380 izlagača iz 13 zemalja, što je povećanje od 18 posto za razliku od prošle godine. Tako će posjetitelji, uz hrvatska izdanja, moći nabaviti i ona iz Austrije, BiH, Crne Gore, Francuske, Italije, Kine, Nizozemske, Njemačke, Rusije, SAD-a, Slovenije, Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Ondje ih, također, uz brojne naslove očekuju druženja i razgovori s književnicima, čitaonice, radionice, dodjele književnih nagrada, aukcije, kvizovi, glazbeni program te stručni susreti. Tema ovogodišnjeg izdanja je “Znanje i učenje” u sklopu koje će se održati i Sajam hrvatskog i svjetskog obrazovanja te konferencija “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska” s više od 50 domaćih i stranih izlagača.

Sajam se održava do 17. studenoga u paviljonima 5 i 6, dok se popratni program s više od 200 događanja odvija na četiri lokacije: dvorani na galeriji paviljona 5, pozornici u paviljonu 6, Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma te na otvorenom.

Aktualno
Hrvatska