Ove nedjelje svi u ljubičasto za Palčiće!

Na svoje tiramole, prozore i balkone objesite niz od 10 čarapica kako biste i vi iskazali podršku
splitske gradske uprave palcici

Znate li za Palčiće, sasvim posebnu dječicu čiji su prvi dani života obilježenih nevjerojatnom hrabrošću i borbenošću? Ove se nedjelje, 17. studenoga u cijelom svijetu obilježava njihov dan – Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju. Pridružimo im se i mi u Splitu, obucimo nešto ljubičasto i podignimo palac gore za Palčiće!

I ove godine zgrada splitske gradske uprave – Banovina – zasvijetlit će ljubičastom bojom, a sve s ciljem podizanja svijesti javnosti o problemima prerano rođene djece i njihovih roditelja. Tako će i Grad Split hrabrim mališanima uveličati njihov dan.

Postoji još jedan način kako možete iskazati podršku malim borcima koji su odlučili na svijet doći ranije. Na svoje tiramole, prozore i balkone objesite niz od 10 čarapica, od kojih jedna, najmanja, simbolizira jedno prijevremeno rođeno dijete od 10 rođenih. Pokažimo im da su ponos našeg grada, a njihovim roditeljima okupljenima oko udruge – Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići“ pružimo podršku i razumijevanje!

Događanja
Split