Pobjeda Kamena

Pao jedan od najbržih pogodaka u Ivanbegovini, Stanić junak protiv Neretljana

25 kolo Kamen-Neretvanac – 021 portal

U subotu smo u Ivanbegovini vidjeli jedan od najbržih pogodaka na jednoj utakmici Kamena. Gotovo i ne pamtimo kad je netko u 52 sekundi postigao pogodak za Crne. Eto, to se dogodilo ovaj vikend na utakmici Kamena i Neretvanca, u kojoj domaćin nije mogao bolje započeti susret 25. kola 3. NL Jug.

Oduševljenje na tribinama nakon što je obrana Neretvanca pogriješila ispred svog vratara Bačića. Lagana lopta Kljenka, Stanić je čekao na drugoj i bez problema pogodio za 1:0. Bila je to utakmica u kojoj je Kristijan Stanić pokazao da je pravo pojačanje za Kamen i igrač susreta. U 13. minuti nova prilika ide preko Jovića, koji je probivši desnu stranu pogodio Stanića, no ovog puta lopta je iznad gola. Gosti uzvraćaju dvije minute poslije, kada odlično raspoloženi Perić probija desnu stranu i upošljava Silvu tik ispred Guća, gužva je ispred njegovih vrata, a mreža ostaje netaknuta. Kljenak je u 29. minuti sve napravio za Stanića, njegovu laganu loptu kupi Bačić.

Do kraja poluvremena Neretvanac je izborio dvije prilike u 36. i 42.minuti, posebice ova posljednja je bila bolja kada je Petriško poslao loptu po sredini, a ona završila malo iznad grede. Kamen kako je otvorio prvi dio utakmice, tako je i drugi te potvrdio na kraju konačnih 2:0. Stanić je prvo u 58. minuti s 12-13 metara pogodio gredu, da bi u 62. minuti nakon asistencije Kilića pogodio pod gredu ispred samih vrata Ante Bačića. Slavlje za nova tri boda može početi, iako se Opuzenci nisu predavali. U 71.minuti Perić je opet provozao jedan dio obrane Kamena, dobro naciljao prema Guću s ruba kaznenog prostora i da je lopta bila malo preciznija vidjeli bi euro pogodak za utješnih 2:1.

Ostali rezultati 25. kola; Omiš – GOŠK Dubrovnik 2:1, Split – Zmaj 2:0, Uskok – Junak 2:1, Neretva – GOŠK Kaštela 1:2

3. NL JUG, 25. KOLO
NK KAMEN – NK NERETVANAC 2:0 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Stanić (1), 2:0 Stanić (62)

TEKST I FOTO: DARKO LONČAR

Podbablje
Sport