Pijanom vozaču auti poispadali na autocestu

Na autocesti kod Zadra noćas se dogodila prometna nesreća zbog koje je dionica između čvorova Zadar I i Zadar II bila zatvorena za promet
7483bc05a533b9764f0a

Na autocesti kod Zadra noćas se dogodila prometna nesreća zbog koje je dionica između čvorova Zadar I i Zadar II bila zatvorena za promet.

Policija je utvrdila da je državljanin BiH (35) pod utjecajem alkohola, utvrđeno je da je imao 0,87 promila alkohola u krvi, izgubio kontrolu nad teretnim vozilom čeških oznaka kojim je prevozio automobile, probio je zaštitnu ogradu i završio na suprotnom prometnom traku. U tom je trenutku na njega automobilom zagrebačkih oznaka naletio vozač iz suprotnog smjera. Nastala je velika materijalna šteta, ali na sreću nitko nije ozlijeđen.

– U sudaru je sudjelovalo teretno vozilo koje je prevozilo druge automobile. Neki su ispali na autocestu i završili na suprotnoj strani autoceste. Sve je bilo zatvoreno. Ostaci auta su bili i 100 metara od mjesta sudara. Neki su vozači odlučili voziti unatrag do izlaza da se maknu s autoceste – rekao je čitatelj za 24sata.

Autocesta je bila zatvorena za sav promet od 23.40 do 5.25 sati u oba smjera, a jutros do 10.40 sati bio je zatvoren promet u pravcu Zagreba.

Aktualno
Hrvatska