Pobjede Jadrana i Solarisa

Nakon višemjesečne korona-pauze nastavljena su vaterpolska natjecanja u našoj zemlji, i to prvim četvrtfinalnim utakmicama prvenstva Hrvatske u kojima su slavili splitski Jadran i šibenski Solaris

Marko Prpić/PIXSELL

Nakon višemjesečne korona-pauze nastavljena su vaterpolska natjecanja u našoj zemlji, i to prvim četvrtfinalnim utakmicama prvenstva Hrvatske u kojima su slavili splitski Jadran i šibenski Solaris.

Na riječkoj Kantridi Primorje EB je poraženo od Jadrana sa 9-13, a u redovima gostiju najefikasniji je bio Antonio Dužević sa četiri pogotka, dok su Ante Visković i Marin Delić zabili po dva. Kod Primorja Tin Brubnjak, Sven Augusti, Lovro Paparić i Bojan Car postigli su po dva gola.

U Šibeniku je Solaris uvjerljivo pobijedio splitski Mornar sa 14-5, a domaćine je predvodio Andrija Vlahović sa pet golova, a efikasan je bio i Roko Pelicarić sa tri. U ekipi Mornara vrijedi istaknuti Marina Bana, koji je dva puta zatresao mrežu.

Uzvratne utakmice na rasporedu su u subotu u Splitu i tada ćemo znati tko je prošao dalje. Druga dva četvrtfinalna para su dubrovački Jug AO i makarski Galeb, te splitski POŠK i zagrebačka Mladost.

Oglasi