Potvrđena još jedna, jedanaesta oboljela osoba koronavirusom u Hrvatskoj

Iz zagrebačke Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" potvrđena je još jedna oboljela osoba koronavirusom u Hrvatskoj, priopćio je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske
PXL_091110_151-822×452

Iz zagrebačke Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” potvrđena je još jedna oboljela osoba koronavirusom u Hrvatskoj, priopćio je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske. To znači da je do sada u Hrvatskoj potvrđeno 11 oboljelih osoba.

Novooboljeli je bliski obiteljski kontakt drugog bolesnika s koronavirusom u Varaždinu, potvrdili su iz Klinike “Dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu, priopćeno je jutros iz Stožera civilne zaštite RH.

Ministar zdravstva Vili Beroš u četvrtak je donio odluku o proglašenju opasnosti od epidemije zaraznih bolesti kao administrativnu mjeru, na prijedlog Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, izvijestila je načelnica kriznog stožera Ministarstva Maja Grba Bujević. Tom administrativnom mjerom omogućava se ministru zdravstva da preraspoređuje ljude i opremu koja se nalazi u sustavu zdravstva, pojasnila je jučer Grba Bujević.

Aktualno
Hrvatska