Promocija knjige „Rat u meni“ Wintona Afrića – Profesora u Sinju

Sutra, 05.ožujka, u Sinju će se održati promocija knjige ‘Rat u meni’ prof.dr.sc. Wintona Afrića – Profesora
570244919-4897802-335665128

Sutra, 05.ožujka, u Sinju će se održati promocija knjige ‘Rat u meni’ prof.dr.sc. Wintona Afrića – Profesora.

Predstavljanje će se održati u 19 sati u prezentacijskoj dvorani Muzeju Sinjske alke. Knjiga je izdana u nakladi Naklade Bošković, a sunakladnici su Hrvatski memorijalno dokumentacijski centar Domovinskog rata i Udruga veterana Domovinskog rata 158. Brigade i 6. Domobranske pukovnije HV.

Organizator sinjske promocije je Ogranak Matice Hrvatske u Sinju. Knjigu koja govori o zanimljivim događajima iz Domovinskog rata pored autora predstavit će predsjednik Ogranka MH u Sinju fra Mirko Marić, u ime nakladnika Zoran Bošković, u ime sunakladnika umirovljeni bojnik HV-a Ivica Bubić koji će ujedno moderirati programom.

U prigodnom programu sudjelovat će domoljubni pjesnik Ante Nadomir Tadić Šutra i operni prvak Ratomir Kliškić, otac junaka Domovinskog rata Gorana Kliškića.

Winton Afrić kao autor ili koautor aktivno je sudjelovao na domaćim i inozemnim znanstvenim skupovima. Objavio je 23 znanstvena rada u zbornicima s domaćih i međunarodnim skupovima. Predavač je na Veleučilištu u Splitu na znanstvenim studijima, a i stalni je sudski vještak za Telekomunikacije i informatiku na Županijskom sudu u Splitu.

Kultura
Sinj