Regionalni dani EU fondova u Imotskom

U Imotskom 14. veljače u Pučkom otvorenom učilištu s početkom u 10:00 sati organiziraju se “Regionalni dani EU fondova” s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije
Regionalni-dani

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Imotskim organizira 14. veljače u Pučkom otvorenom učilištu s početkom u 10:00 sati “Regionalne dane EU fondova” s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

Nakon pozdravnih govora gradonačelnika Imotskog Ivana Budalića i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, održat će se panel raspravom pod nazivom „Razvoj Imotskog kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije. Potom će uslijediti stručna predavanja pod nazivom “EU fondovi kao mogućnost financiranja” na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnih predavanja održat će se edukacija “Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj” na kojoj će Dragana Kosanović iz Euro Grant Konzaltinga predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s procesom prijave putem AGRONET aplikacije.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije.

 

Gospodarstvo
Imotski