Rekonstrukcija raskrižja kod TC Lidl u Sinju

13. veljače ishođena je pravomoćna građevinska dozvola i prijavljeno gradilište novog priključka na postojeću poslovnu građevinu trgovačke namjene LIDL Sinj i uređenje dijela parkirališta
trgovakicentrilidl1_51aa341a69421_705x490c-705×405

Kreće rekonstrukcija raskrižja kod trgovačkog centra Lidl u Sinju obavijestili su iz Gradske uprave.

S obzirom na otežano prometovanje na raskrižju nerazvrstane ceste, Ulice fra Pavla Vučkovića i državne ceste D1, pokrenute su aktivnosti u svrhu poboljšanja sigurnosti prometovanja, te su u tom cilju Grad Sinj i TC Lidl u prosincu 2019.godine potpisali Sporazum o zajedničkim aktivnostima na realizaciji projekta izmieštanja priključka za TC Lidl u Ulici fra Pavla Vučkovića u Sinju.

Sa danom 13. veljače,  ishođena je pravomoćna građevinska dozvola i prijavljeno gradilište novog priključka na postojeću poslovnu građevinu trgovačke namjene LIDL Sinj i uređenje dijela parkirališta.

U rješenju cjelovitog problema povećanja sigurnosti prometa na raskrižju D1 i nerazvrstane ceste sudjelovale su HC koje planiraju postavljanje semafora na raskrižje u sklopu rekonstrukcije ceste D1 kroz Brnaze, a ista će se odvijati kroz zahvat odvodnje otpadnih voda Aglomeracije Sinj, čija je javna nabava radova u tijeku, poručili su iz Gradske uprave.

 

Sinj