Sajam poslovnih mogućnosti u Imotskom

U petak, 7. veljače, od 11 do 15 sati, u atriju srednjoškolskog centra u Imotskom organizira se Sajam poslovnih mogućnosti koji je dio projekta „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“
PXL_040118_19180536

U petak, 7. veljače, od 11 do 15 sati, u atriju srednjoškolskog centra u Imotskom, Ulica Bruna Bušića 59, Centar za održivi razvoj Imotski u partnerstvu s Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, a u suradnji s imotskim srednjim školama i Hrvatskom udrugom poslodavaca Imotske krajine organizira „Sajam poslovnih mogućnosti“ koji je dio projekta „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“.

Ciljevi Sajma poslovnih mogućnosti su: povezati nezaposlene i učenike kao buduće tražitelje posla s poslodavcima, te ih upoznati s mogućnostima na tržištu rada te prezentirati mogućnosti i programe usavršavanja, osposobljavanja i prekvalifikacija koje provode različite obrazovne ustanove i udruge te mjere za samo/zapošljavanje.

Na sajmu će se nezaposlenima Imotske krajine i učenicima srednjih škola predstaviti i lokalni poslodavci i obrazovne ustanove.

Projekt „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“ bavi se problemom nezaposlenosti, socijalne isključenosti i negativnih demografskih kretanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Više o projektu možete pogledati na svijet-rada.eu.

Događanja
Imotski