Najavio je i nove akcije

Sinjski gradonačelnik protiv Mate Jujnovića: Stao ispred autobusa s povezom na očima

Kad je prepriječio put autobusu, vozač je nervozno počeo trubiti, no Bulj se nije micao
bulj-u-sinju_665edddedaf7f_970x970rdirektno.hr

Mostovac i sinjski gradonačelnik Miro Bulj u utorak je, uoči konferencije za novinare koju je sazvao, opet izveo predstavu. S povezom na očima stao je ispred autobusa Prometa Makarska i zaustavio ga, piše direktno.hr.

Show se odigrao na raskrižju u blizini kolodvora u Sinju. Kad su se okupili predstavnici medija, Bulj je stavio povez na oči i stao ispred autobusa.

-Samo da kažem da je ovo država prema Mati Jujnoviću i kriminalu koji radi- kratko je poručio neposredno prije svog čina.

Kad je prepriječio put autobusu, vozač je nervozno počeo trubiti, no Bulj se nije micao. Nakon nekog vremena ipak ga je propustio i skinuo povez, praćen pljeskom vozača autobusa. Medijima se obratio dok je stajao nasred puta, unatoč protivljenju drugog vozača autobusa koji za to vrijeme nije mogao proći.

Jujnović je, kako navodi Bulj, uzurpirao sinjski kolodvor, a njegov povez bio je simboličan, kako bi pokazao “državi da je slipa”. Ističe i da svaki tjedan izgori jedan autobus te tako ugrožava živote mještana, posebno djece. Splitsko-dalmatinska županija je koncesionar, a ljudima na tom području uzurpiran je i onemogućen javni prijevoz.

-To je glavna demografska mjera na koju se poziva Vlada RH- kazao je Bulj.

Sinjski gradonačelnik najavio je nove akcije, sve dok se u Sinju ne riješi problem prijevoznika. Iduće akcije, kazao je, bit će na autoputu. Najavio je da će pozvati i roditelje djece koja putuju autobusima Prometa Makarska da mu se pridruže, piše direktno.hr.

Događanja
Sinj