Zbog radova zatvara se za sav promet zapadni ulaz u grad Stari Grad

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji ceste, zapadni ulaz u Stari Grad zatvara se za sav promet u razdoblju od 10. veljače do završetka radova
radovi-cesta

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji dijela lokalne ceste L 67187, zapadni ulaz u Stari Grad (Vukovarska ulica), zatvara se za sav promet dio lokalne ceste L 67187, zapadni ulaz u Stari Grad (Vukovarska ulica), u razdoblju od 10. veljače 2020. godine (ponedjeljak) do završetka radova.

Kao obilazni pravac određuje se državna cesta br. 116 (Hvar/Ž6269/ – Milna – Stari Grad / trajektna luka / – Sućuraj) i županijska cesta br. 6202 (Hotel Arkada – Stari Grad – D116).

Privremena prometna signalizacija bit će postavljena na svim gravitirajućim raskrižjima, a po potrebi osigurat će se selektivno popuštanje vozila od općeg značaj (vozila: MUP-a, MORPH-a, hitne medicinske pomoći, vatrogasci i sl).

-Sudionike u prometu molimo za trpljenje i pojačani oprez, te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i koriste obilazne pravce – obavijestili su iz Županijska uprava za ceste Split.

Stari Grad