Sutra bez vode dijelovi Kaštel Starog i Gomilice

Mole se potrošači da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora
slavina-voda-bp-800

Obavještavaju se potrošači vode na području grada Kaštela u Kaštel Starom u ulici Put Smokvinca neparni br. od 43 do 91 i parni br. od 112 do 136, da će im zbog radova na vodovodnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom u ponedjeljak, 10.02. u vremenu od 8 do 15 sati.

Isto tako, obavještavaju se potrošači vode u Kaštel Gomilici u ulicama Augusta Šenoe, Osječka, Fra Žarka Kapova, A.B. Šimića neparni br. 11,13 i 15, parni br. 6,8 i 10, Mejaši neparni br. 1 i 3, parni br. 2 i 4, Vinkovačka neparni br. 1 i 3, parni br. 2 i 4 da će im zbog radova biti prekinuta opskrba vodom također u ponedjeljak, 10.02. ali u vremenu od 9 do 14 sati.

Mole se potrošači da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također mole se potrošači da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja, poručuju iz Vodovod i kanalizacija Split.

Kaštela