Sveta Luce stigla u Centar Mir

Predstavnici Grada Kaštela, Splitsko – dalmatinske županije i moto udruge Plavi vitezovi posjetili su štićenike Centra Mir povodom blagdana Svete Luce
DSC_0411

Predstavnici Grada Kaštela, Splitsko – dalmatinske županije i moto udruge Plavi vitezovi posjetili su štićenike Centra Mir povodom blagdana Svete Luce. Tim povodom zamjenik gradonačelnika Kaštela Grgica Benutić uručio je ravnatelju Centra Bošku Rozgi prigodne poklone i bon u vrijednosti 5 000 kuna, dok je zamjenik župana Luka Brčić uručio bon u vrijednosti 10 tisuća kuna.

Plavi vitezovi dio su velike međunarodne organizacije “Blue Knights“, a u svom djelovanju pružaju pomoć i surađuju s onima kojima je njihova pomoć potrebna, a posebno ustanovama koje skrbe o djeci i odraslim osobama s poteškoćama u razvoju.

No Plavi vitezovi u centar Mir nikada ne dolaze sami, već u pratnji svojih prijatelja iz nekoliko moto klubova iz Kaštela i okolnih gradova, pa se svaki posjet pretvori u ugodno druženje bikera i štićenika tako da je i ovogodišnji posjet završio uz pjesmu i ples svih okupljenih.

Događanja
Kaštela