Povodom Dana žena u Splitu tribina „Ma, četiri kantuna!“

Na tribini će govoriti šest žena iz potpuno različitih branši te otkriti svoje priče o uspjehu, životna iskustva, govoriti o ulozi žena u društvu te kako se nose s izazovima i očekivanjima koje moderno društvo nameće današnjoj ženi
2020-03-05-11-30-9484-

Povodom Dana žena u Gradskoj knjižnici „Marka Marulića“, u petak 6. ožujka u 18 sati, održava se tribina „Ma, četiri kantuna!“. Na tribini će govoriti šest žena iz potpuno različitih branši te otkriti svoje priče o uspjehu, životna iskustva, govoriti o ulozi žena u društvu te kako se nose s izazovima i očekivanjima koje moderno društvo nameće današnjoj ženi.

Iako je često slave žene, pridaju joj epitete snage, mudrosti i posebnosti, postavlja se i pitanje koliko zapravo društvo, mediji, muškarci, ali i žene ponekad opterećuju i otežavaju sebi samima. O tim i sličnim temama bit će govora na ovom neformalnom i opuštenom druženju.

Lana Gruić (dizajnerica), Lara Lalić (redateljica), Dajana Kresić (somelijerka), Ana Krolo (novinarka), Marija Mustapić (poduzetnica) i Maja Tomas (spisateljica) bit će govornice na tribini koju će moderirati Mirela Meić, dok je ideja o ovakvom ženskom susretu potekla od Mirne Kovačić, i same uspješne žene, majke, gradske vijećnice…

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, a da bi večer protekla u potpunosti u ženskom znaku, nakon tribine svi će imati priliku probati pravo žensko piće – novi poluslatki rosé Dalmacijavina.

 

Događanja
Split