TREĆA HNL JUG: Kamen klizi prema dnu

Ivanbegovina više nije „neosvojiva utvrda"

Ivanbegovina više nije „neosvojiva utvrda” za sve protivnike 3.Hnl-jug. To se pokazalo i u nedjelju poslijepodne. Lakše nego ikada prije gosti nose bodove iz ovog mjesta, što pomalo sve navijače i miljenike Kamena dovodi u neobično i pomalo zabrinuto stanje.

Utakmica između Kamena i Uranije odlučena je već u 6. minuti, kada je Brnić bio toliko slobodan u blizini 16-terca, da je mogao s loptom što god je htio. Smirio, opalio i pogodio za 1:0, neometan od obrane Kamena. Isto je učinio i u 23. minuti, Vojnović je bio spreman. 25 minuta trebalo je Kamenu da shvati kako treba ići po pogodak. Žužul je probio desnu stranu, ubacio za Krištića koji skokom glave reagira i šalje loptu direktno vrataru Baškovođana Alenu Šariću Hodžiću. Bila je to ujedno i jedina prava prilika domaćih iz igre.

Do odlaska na poluvrijeme iz prekida su Hodžića probali bezuspješno iznenaditi Bilić u 38.minuti i Krištić u 44.minuti, a u drugom dijelu tek treba izdvojiti šanse Kamena preko Bilića i Lučića te Josipa Sušića u redovima gostiju, koji je u 93.minuti nakon proboja po lijevoj strani imao odličnu priliku za povisiti rezultat, što je odlični Vojnović spriječio.

Do kraja prvenstva ostalo je još sedam kola, nimalo bezazlenih i krajnje je vrijeme za Kamenovo buđenje.

Ivanbegovina, 27.kolo 3.Hnl-jug

KAMEN – URANIA 0:1 (Brnić, 6.min).

TEKST: DARKO LONČAR

FOTO: KREŠIMIR LONČAR

Oglasi