Tudor: “Blaženi VAR. Neka bude ovako dobar svaku utakmicu”

Zadovoljstvo nakon prve pobjede u nastavku sezone izrazio je trener Hajduka Igor Tudor
2020-01-31-14-32-4600-

U utakmici 20. kola Prve HNL u nogometaši Hajduka su kao gosti pobijedili Varaždin sa 3:0 te tako prekinuli post od šest mjeseci bez pobjede u gostima.

Zadovoljstvo nakon prve pobjede u nastavku sezone izrazio je trener Hajduka Igor Tudor.

– Treba čestitati igračima prvenstveno zbog ove livade na kojoj smo igrali, gdje nikad nije sigurno da će bolja ekipa pobijediti. Tri stative, prečke, dosta šansi, s obzirom da je prva utakmica mi smo zadovoljni, idemo dalje. – poručio je trener Tudor na konferenciji za novinare.

Osvrnuo se i na suđenje pohvalivši uvođenje VAR tehnologije.

“Blaženi VAR. Neka bude ovako dobar svaku utakmicu. VAR će sigurno pomoći ekipi koja je bolja, ali važno je da i ljudi koji su tu imaju poštenje, izaberu prave situacije i ocijene ih na najbolji mogući način. Ja sam za VAR, on je i u Serie A donio puno dobrih stvari”, rekao je Tudor

U pobjedi protiv Varaždina svoj drugi službeni nastup u dresu Hajduka upisao je Stipe Radić koji je odradio odličan posao u zadnjoj liniji u paru sa  Ismajlijem i Vučurom.

– Pokazali smo ono što smo radili na pripremama, agresivnost, volju za pobjedom, a rezultat je na kraju došao kao plod našeg truda i ponosni smo na sebe. Ovo je pravi put, a već sljedeću utakmicu idemo još više i jače. Rastemo iz utakmice u utakmicu, pokazat ćemo svoj mentalitet – istaknuo je mladi stoper Bijelih

Zadovoljan sam kako sam odradio ovu utakmicu, ali bit će to još i bolje. Ima sitnica koje treba popraviti, nadograditi, da bi se došlo do vrhunskog nivoa. Zahvaljujem treneru na ovoj prilici – prokomentirao je kratko Stipe svoj nastup.

Nova prvenstvena utakmica Bijele čeka u subotu kada na Poljudu igraju protiv Lokomotive.

 

 

 

Hrvatska
Sport