Tudor nakon utakmice: Zadovoljni smo, ali ima mnogo detalja na kojima treba raditi

Bili smo bolji tijekom cijele utakmice, Lokomotiva nam nije stvorila ozbiljniju priliku osim jedne koja se dogodila iz naše neopreznosti. Još imamo puno toga za raditi kako bismo usvojili trenerove zamisli, ali sigurno će to biti još puno bolje – dodao je veznjak bijelih Stanko Jurić nakon utakmice
2020-02-08-20-08-1114-

Nogometaši Hajduka upisali su i drugu uzastopnu pobjedu u nastavku prvenstva pogotkom Eduoka iz prvoga poluvremena. Hajdukov strateg Igor Tudor ponudio svoje viđenje utakmice.

– Oni su prvi put došli do našeg 16-erca u 60. minuti, čuo sam da je Tomić rekao da je to bilo za remi, meni je to malo smiješno. Zadovoljni smo pobjedom, ali ima mnogo detalja na kojima treba raditi. Naš način igranja, „stiskanja“ protivnika omogućio nam je mnogo oduzetih lopti, ali nismo to dovoljno dobro iskoristili. Mujakić je odigrao jako dobru utakmicu i drago mi je zbog njega, i Radić i Jakoliš neloše su odigrali.

Osvrnuo se i na pad igre u drugom poluvremenu u odnosu na prvo, istaknuvši kako su do crvenog kartona bili dobri te da je zadovoljan činjenicom da Lokomotiva nije stvorila previše šansi.

– Ne bih rekao da smo „izdušili“, do crvenog kartona bili smo dobri. Oduzeli smo nekoliko dobrih lopti, zgazili se, a nismo zabili gol pa nastane problem. No ja nisam vidio neke njihove šanse, bili smo opasniji. Nismo mi Barcelona, a oni Solin, a nisu nam često dolazili u naših šesnaest. Zato trebamo biti zadovoljni – zaključio je Tudor.

– Bili smo bolji tijekom cijele utakmice, Lokomotiva nam nije stvorila ozbiljniju priliku osim jedne koja se dogodila iz naše neopreznosti. Još imamo puno toga za raditi kako bismo usvojili trenerove zamisli, ali sigurno će to biti još puno bolje – dodao je veznjak bijelih Stanko Jurić nakon utakmice.

Samuel Eduok, strijelac pobjedničkog pogotka, istaknuo je zadovoljstvo s nova tri boda te pohvalio igru cijele ekipe.

– Utakmica je bila teška i želim zahvaliti cijeloj momčadi na borbi do kraja za tri boda. Najvažnije za nas je da pobjeđujemo, a kao napadaču uvijek mi je drago postići pogodak. Sretan sam, vidite da igramo dobro, stvaramo puno šansi i idemo tako dalje – istaknuo je strijelac jedinog pogotka nakon utakmice.

Split
Sport