Tudor uoči Slaven Belupa: Fokus je na rastu. Idemo rasti i dalje

Osvrnuo se i na nedavne natpise u medijima kako jedan od najvećih talenata Hajduka Darko Nejašmić ide na posudbu u Ljubljanu istaknuvši kako su za njega to prve informacije
2020-02-14-14-05-1137-

Uoči utakmice 22. kola HT Prve lige u kojoj Hajduk gostuju u Koprivnici kod Slaven Belupa, trener Bijelih Igor Tudor odradio je konferenciju za novinare. Prokomentirao je atmosferu i stanje u momčadi uoči odlaska na gostovanje i istaknuvši probleme u zadnjoj liniji i dodao kako jedva čeka da završi prijelazni rok pa da se mogu fokusirati samo na rad.

– Atmosfera je super što me jako veseli, onakva kakva treba biti, radna cijeli tjedan. Imali smo problema što se tiče viroza, vidjet ćemo još danas. Stipe Radića nema zbog loma nosa, Mujakića nema zbog crvenog kartona. Konstantno su problemi u zadnjoj liniji, nikako da se standardiziramo. Prijelazni rok je gotov za tri dana, veselim se da to bude gotovo, trener uvijek voli kada to završi. Fokus je na rastu. Idemo rasti i dalje. Nismo došli ovdje zbog jedne ili tri utakmice. Bitan je rast, da se u dužem periodu vidi napredak nužan za ostvarivanje rezultata koje želimo imati – istaknuo je trener Bijelih.

O sljedećem protivniku u prvenstvu istaknuo je kako je – Slaven dobro organizirana momčad, s jednim trenerom koji im je dao glavu i rep. Visoko napadaju protivničke ekipe, gledao sam ih protiv Dinama i Rijeke, dobro su parirali i ti porazi koje su imali nisu mjerilo njihove kvalitete. Ozbiljna je to momčad i bit će jedna dobra utakmica.

Osvrnuo se i na nedavne natpise u medijima kako jedan od najvećih talenata Hajduka Darko Nejašmić ide na posudbu u Ljubljanu istaknuvši kako su za njega to prve informacije.

– Prvi put to čujem. Sada su me obavijestili da je to medijski lijepo popraćeno. Treneri ne vole prijelazni rok jer nemaju mir. Za mene je Neja najbolji kao i svi ostali igrači – zaključio je Tudor.

Hajduk sutra od 17.30 igra protiv Slaven Belupa.

Hrvatska
Sport