TZ Dalmatinske zagore održale sastanak s državnim tajnkom Ministarstva turizma

Na sastanku se razgovaralo o modelu neformalnog udruživanja turističkih zajednica Dalmatinske zagore u jedinstven klaster, zbog povlačenja sredstava iz fondova Ministarstva Turizma namijenjenih za turistički nerazvijena područja, kao i iz fondova namijenjenih za Udružene TZ kroz kvalitetne zajedničke projekte
IMG_2954-1-1024×683

Gradonačelnica Sinja, Kristina Križanac, održala je sastanak u povodu neformalnog udruživanja klastera turističkih zajednica Dalmatinske zagore. Na sastanku su sudjelovali državni tajnik Ministarstva turizma,Tonći Glavina, gradonačelnik Grada Vrlike, Jure Plazonić, načelnik Općine Dugopolje, Perica Bosančić , načelnik Općine Klis, Jakov Vetma, direktorica TZG Vrlike, Dijana Maras, direktorica TZG Trilja, Andriana Ivković, direktorica TZG Sinj, Monika Vrgoč i direktor TZO Dugopolje, Tomislav Balić.

Na sastanku se razgovaralo o modelu neformalnog udruživanja turističkih zajednica Dalmatinske zagore u jedinstven klaster, zbog povlačenja sredstava iz fondova Ministarstva Turizma namijenjenih za turistički nerazvijena područja, kao i iz fondova namijenjenih za Udružene TZ kroz kvalitetne zajedničke projekte.

Naime, turističke zajednice Dalmatinske zagore i do sada su sudjelovale u nizu zajedničkih projekata, te bih novom zakonskom regulativom to i nastavili u službenom obliku.

Ovo je jedan od prvih sastanaka na temu neformalnog udruživanja turističkih zajednica Dalmatinske zagore, poručili su iz Grada Sinja.

Događanja
Dugopolje
Klis
Sinj
Trilj
Vrlika