U Makarskoj u subotu posebna regulacija prometa povodom karnevala

Povodom održavanja manifestacije Makarski zimski karneval 2020., organizacijski odbor odlučio je da će u subotu 22. veljače na snazi biti poseban režim odvijanja prometa
maskare-2020-final1

Povodom održavanja manifestacije Makarski zimski karneval 2020. i prolaska tradicionalne karnevalske povorke, a u cilju nesmetanog odvijanja manifestacije i sigurnosti svih sudionika, organizacijski odbor odlučio je da će u subotu 22. veljače 2020. na snazi biti poseban režim odvijanja prometa.

Od 12,00 do 20,00 sati za sav promet zatvara se Ulica kralja Tomislava – gradska riva, od trajektnog pristaništa prema istoku. Također, na dijelu Obale kralja Tomislava, od trajektnog pristaništa do zgrade Grada Makarske neće biti dozvoljeno parkiranje.

Od 14,00 do 17,00 sati bit će zabranjeno prometovanje Ulicom kralja Zvonimira od križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV, kod Tommya, južno u smjeru gradske rive. Za vrijeme formiranja karnevalske povorke, od 14,00 sati do polaska, za prometovanje se zatvara Ulica Neretvanskih Knezova, od križanja s Ulicom Ante Starčevića na Trećem mostu, Ulicom kralja Petra Krešimira IV do križanja s Ulicom kralja Zvonimira.

Privremenu regulaciju vršit će službenici Prometne policije Policijske postaje Makarska i redari Odsjeka za komunalno i prometno redarstvo Grada Makarske, poručili su iz Grada Makarske.

Događanja
Makarska