U petak dio Kaštel Sućurca bez vode

Obavještavaju se potrošači vode na području grada Kaštela u Kaštel Sućurcu da će im zbog radova na vodovodnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom u petak, 28.02.2020. u vremenu od 8 do 15 sati
voda-cesma-640×400

Obavještavaju se potrošači vode na području grada Kaštela u Kaštel Sućurcu u ulicama: Kneza Trpimira, Trg Ive Đurekovića, Šetalite Gojača, Dr. Ante Alfirevića, Don Ivana Čulina, Ribarska, Aurelija Delmata, Frane Jurčinovića, Andrije Gualda, Matice Hrvatske, Obala kralja Tomislava, Trg Podvorje, Trg gospojska Štrada, Kaštilac, Žrtava rata, Šetalište Gojača, Trg Fra Bernandina Sokola, Trg palih za domovinu, Tomislava Antunovića, Petrina ulica, da će im zbog radova na vodovodnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom u petak, 28. veljače u vremenu od 8 do 15 sati.

Mole se potrošači da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora, te da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.

Za sve dodatne obavijesti može se kontaktirati pozivni centar VODOVOD i KANALIZACIJA d.o.o. Split na broj: 021 545-900.

Kaštela