Urnebesna predstava: “Dame biraju” za vikend u Imotskom i Splitu

Ukoliko ste raspoloženi za večer dobre zabave s prijateljicama, spomenutu predstavu možete pogledati sutra u Gradskom kinu Imotski s početkom u 20 sati te u nedjelju u Dvorani Lora - Dom HV Split s početkom u 19 sati
dame biraju

Hit komedija “Dame biraju” – Altteatra Sarajevo, jedna je od najgledanijih komedija svih vremena koja je zapalila kazališne dvorane. Gdje god je igrala, oduševljenje publike nije izostalo. Predstava govori o nezaposlenim mladićima pritisnutima besposlicom, a samim time i besparicom, koji rješenje svojih egzistencijalnih problema pokušavaju pronaći kao striperi u noćnom klubu.

S vremenom predstava je postala pravi kazališni hit prepun plesnih točaka i izvrsne glazbe, te sinonim za zajamčeno dobar provod s prijateljicama. Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – na sarajevski način uz ogromnu dozu poznatog bosanskog humora.

Ukoliko ste raspoloženi za večer dobre zabave s prijateljicama, spomenutu predstavu možete pogledati u subotu u Gradskom kinu Imotski s početkom u 20 sati te u nedjelju u Dvorani Lora – Dom HV Split s početkom u 19 sati.

Ulaznice možete kupiti na stranicama EVENTIM-a.

Događanja
Imotski
Split