Uspješna promocija Solina na ovogodišnjem Interstasu

U Solinu održan 26. Interstas - međunarodna smotra turizma, filma i krajobraza na kojem je Grad Solin dobio Posebno priznanje Interstas 2019.
5aa19e728bef1c77e6154986436b290c_L

Nastupom Solinskih mažoretkinja u hotelu President u Solinu prošlog tjedna otvoren je 26. Interstas – Međunarodna smotra turizma, filma i krajobraza u sklopu kojega se održavao 22. ITF’CRO-Festival turističkog filma i 17. KEA-CRO– predstavljanje hrvatskih gradova/mjesta za ”Međunarodni zlatni cvijet – CiB 2019.”, a sve pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Tijekom manifestacije gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević rekao je da je Interstas iznimno važan za promociju hrvatskog turizma.

– Zadovoljstvo nam je da se već desetu godinu Interstas održava u Solinu. Riječ je o manifestaciji koja afirmira hrvatski turizam, turistički film te cjelovitost hrvatske turističke ponude, i za nas ono najvažnije, manifestacija daje veliki doprinos pozicioniranju Solina kao turističke destinacije – zaključio je gradonačelnik Dalibor Ninčević.

Na ovogodišnji Interstas pristiglo je 325 turističko-promidžbenih filmova iz 87 zemalja, a priznanja najboljima uručena su na završnoj svečanosti, koja je održana u hotelu President.

Događanja
Solin