Usprkos poteškoćama, Danijela za svoju “Večeru za 5 na selu” izborila solidnih 26 bodova

Goste je Danijela odlučila oduševiti punjenim palačinkama, ćuftama s pire krumpirom i čokoladnim desertom u čašici

U srijedu navečer ‘Večera za 5 na selu’ kuhala se u Kamenmostu kod simpatične Danijele Dragović, koja je imala manjih problema kod pripreme jela, što su na kraju gosti osjetili na svojim tanjurima, piše RTL.

Priprema Danijeline večere protekla je više-manje u redu, no domaćica je imala manjih problema pri začinjavanju ćufti te prilikom pečenja palačinki, koje su malo zagorjele. No kada je predjelo zvano Imocki Ć, što su bile Danijeline punjene pa pečene palačinke, stavljeno na stol – gosti su brzo očistili tanjure.

– Malo je zagorjelo, ali sve je bilo sočno, kazala je Gordana, a Mijo se nadovezao:

– Predjelo mi je bilo ništa posebno, ali kako sam bio gladan, sve mi je bilo dobro!

Oblačno s ćuftama bilo je Danijelino glavno jelo za koje su gosti komentirali kako je potpuno nezačinjeno.

Večera za 5 na selu/rtl.hr

– Dosta je bilo neslano pa smo morali posoliti, ali da nismo posolili – ne bi bilo jestivo, komentirao je Ivan, a slično je mislio i Mijo:

– Danijeline ćufte nisu imale dušu, ali svaka čast na hrabrosti.

Za desert je Danijela poslužila Koko čoko – čokoladni desert u čašici koji je Ivanu bio “srednja žalost”, a Gordanu je oduševio. Najbolji dio večeri bila je harmonika koja je razveselila i raspjevala ekipu.

Kasnije je stiglo vrijeme za ocjenjivanje, a Zlata je Danijeli dala ocjenu 5 jer joj se nije svidjela hrana i – „jer je bila velika sporost“. Ivan joj je dao 4 jer smatra da glavno jelo nije bilo uspješno, Mijo joj je dao 7 zbog truda, a Gordana ju je nagradila čistom desetkom jer joj je sve bilo odlično!

– Ja sam dosta zadovoljna, harmonika je bila točka na ‘i’ i podigla je atmosferu. Što se tiče jela, ja se nadam da im se svidjelo, a ako nije – Bože moj!, zaključila je domaćica koja je ukupno zaradila 26 bodova te nije preuzela vodstvo.

Podbablje
Show