Vatreni i zvijezde sakupili pola milijuna kuna za pomoć djeci

Ovogodišnja donatorska večer Zaklade Vatreno srce prikupljala je sredstva za potrebe riječke Klinike za pedijatriju i akcije Korak u život

U hotelu Westin održana je donatorska večer Zaklade Vatreno srce, koju su prije nešto više od deset godina osnovali igrači i stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije s ciljem pomaganja djeci diljem Hrvatske. Ovoga su se puta prikupljala sredstva za potrebe Klinike za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida i njezinih 13 tisuća malih pacijenata te akcije Korak u život, koja mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi osigurava stipendije za fakultetsko obrazovanje.

Zvijezde večeri bili su svakako hrvatski nogometni reprezentativci, koji su se, u društvu drugih poznatih osoba, javljali na pozive u call centru te prikupili više od pola milijuna kuna, dok je predsjednik HNS-a Davor Šuker istaknuo kako će Savez nadodati još sto tisuća kuna prikupljenom iznosu. U zabavnom dijelu programa, večer su svojim nastupila uveličali Nina Badrić, Petar Grašo, Giuliano, Jelena Rozga, Matija Cvek i brojni drugi.

Aktualno
Hrvatska