Veliki Kamenov fijasko, nitko još kao GOŠK!

Nad Ivanbegovinom se zacrnilo

Tužno i ružno! Daleko i predaleko čak od onoga što se očekivalo. Ni najstariji navijači, bivši igrači ne pamte kada je Kamen ovako loše izgledao. Doista bi, kako neki pišu, trebalo otići u povijest i zaviriti postoji li možda još neka utakmica u Ivanbegovini, gdje je Kamen doživio težak fijasko kao u subotu protiv GOŠK-a iz Kaštel Gomilice.

Poslije ovoga mnogi bi u klubu, a i oni oko njega trebali se zabrinuti jer primiti 11 golova u dvije utakmice zaredom je ispod svakog nivoa. Prvo ta Zagora u Unešiću (5:1), pa sad i GOŠK Kaštel Gomilica – 6:2. Netko se pita: je li to završio prvi set?

Već u 7. minuti desnom stranom prošao je brzi vlak u nogama raspoloženih Bučića i Čubrila, Žužuli kao ministri Kamenove obrane to nisu mogli zaustaviti, a Maretić je loptu samo pospremio u lijevi kut kojeg Šušnjara nije uspio pokriti. U 13. minuti već je 2:0.

Unutar 16 metara pogađa Čubrilo prvi, a onda u 19-toj i drugi put mrežu Kamena. 20-ta je minuta, pitanje pobjednika već je riješeno. Na tribine se pa i na sam teren uvlači nervoza.
I kao da to nije bilo dovoljno, raspoloženi gosti iz Kaštela preko Bučića u 38. minuti dolaze do 4:0. Neshvatljivo je kako je Bučić nonšalantno uspio sam doći tako blizu vrata Kamena neometan i pogoditi. Minutu poslije Kovačić smanjuje na 4:1. Nespretna reakcija vratara Romića, GOŠK na odmor odlazi više nego zadovoljan. Da nedostaje svježine u redovima Kamena, u to smo se mogli uvjeriti i u nekim ranijim domaćim utakmicama gdje je moć padala nakon 60. minuta igre, a rezultat se morao spašavati.

Od 55. minute slijedi nastavak priče, a kombinacija Bučić-Maretić i dalje funkcionira, pa je rezultat na semaforu – 5:1. Maretić bilježi svoj hat-trick u Ivanbegovini u 63. minuti kad se zaigrao slaloma i s vrha 16 metara pogodio lijevi kut danas nemoćnog Šušnjare za 6:1. U 73. minuti Kamen je preko Kilića pokušavao tek ublažavati rezultat udarcem s 20 metara, obranio je Romić, a u 84. minuti prekrasnim pogotkom lijevom nogom i u lijeve rašlje za konačnih 6:2 pogađa opet Miro Kovačić.

Nad Ivanbegovinom se zacrnilo. Nitko još kao GOŠK!

3. NL JUG, 6. KOLO
NK KAMEN – NK GOŠK KAŠTELA 1:6
STRIJELCI: Maretić – 1:0 (7), Čubrilo – 2:0 (13), Čubrilo – 3:0 (19), Bučić – 4:0 (38), Kovačić – 4:1 (39), Maretić – 5:1 (55), Maretić – 6:1 (63), Kovačić – 6:2 (84).

TEKST I FOTO: DARKO LONČAR

Oglasi