Veliki radovi na Kamenmostu, opasni zavoj odlazi u povijest

Radovi na rješavanju opasnog zavoja u mjestu Kamenmost i prometnici kojom samo u ljetnim mjesecima dnevno prođe više od 10 000 vozila vrijedni su nešto više od 2 milijuna kuna

Velika prometna žila kucavica u općini Podbablje napokon se rješava. Nakon silnih nedaća i problema koji se ne rješavaju godinama čini se kako je nedavni posjet najvećih vlasti u državi Imotskom urodio plodom, pa smo tako u mjestu Kamenmost zaseok Ajduci zatekli kamione i bagere u vlasništvu izvođača radova „Patrlji“, zaduženi za 300-tinjak metara rješavanja ovog velikog prometnog problema na državnoj cesti D-60, čiji je rok za izgradnju 4 mjeseca.

Budući da se gradilište nalazi u općini Podbablje zamolili smo prvog čovjeka te općine za komentar.

–Usko grlo i dugogodišnji problem napokon se rješava. Vjerujem da će s time krenuti i drugi projekti. Ovaj dio državne prometnice olakšat će puno svima, a posebno kamionima s prikolicom, kazao nam je ukratko prvi čovjek općine Podbablje Ivan Karin.

Radovi na rješavanju opasnog zavoja u mjestu Kamenmost i prometnici kojom samo u ljetnim mjesecima dnevno prođe više od 10 000 vozila vrijedni su nešto više od 2 milijuna kuna.

TEKST I FOTO: DARKO LONČAR

Oglasi