VIDEO: Bivši hajdukovac pjeva kao slavuj!

Poslušajte frajera koji se ostavio lopte i uhvatio mikrofona i pregače
Slaven-Juric-promo2-768×422

Kada se Slaven Jurić počeo baviti nogometom, mislio je kako je to njegov životni poziv, no ovom mladom Trogiraninu, inače rođenom u Konjicu u Hercegovini, nije palo na pamet da će ga život na kraju odvojiti od lopte i pred njega staviti mikrofon.

-Profesionalno sam igrao do svoje 24. godine a počeo sam trenirati s nekih 8 ili 9 godina. Kada sam nogomet počeo doživljavati kao posao, odnosno, kad je prestala ljubav, prestalo je i moje bavljenje njime. Igrao sam od Hrvatske (Hajduk, GOŠK, ZET), Bosne i Hercegovine (Posušje, Iskra, Sloga) pa sve do Austrije i Luksemburga… Glazba je oduvijek bila dio mene i moja ljubav, ali tek kada sam prestao igrati nogomet, odnosno kad je prestala ta ljubav prema nogometu, javila se glazba i do danas me zagrlila i ne pušta evo već skoro 10 godina- iskren je Slaven koji iza sebe već ima snimljenih pjesama, no za razliku od drugih, ova je čekala malo duže da ugleda svijetlo dana.

-Kao i svih dosadašnjih mojih pjesama, autor glazbe i teksta sam ja dok je za aranžman i produkciju ovog puta zadužen Srđan Sekulović Skansi. Pjesma se zove ‘’Ti i Ja’’. Nastala je u jednom dahu. Naime, pjevajući pjesmu za prvi ples na vjenčanju svoje sestre, poželio sam i ja napisati pjesmu koju će nekad, netko, nekome pjevati za prvi ples i tu je nastala ‘’Ti i Ja’’, ‘’Svejedno’’ i ‘’Osmijeh’’. ‘’Ti i Ja’’ je nastala prva, ali spletom svakakvih neočekivanih okolnosti, izlazi tek sada- otkriva nam ovaj Hercegovac iz Trogira kojem je glazba za sada hobi, no ne baš tako jeftin.

-Financijski gledano – to je jedan jako skup hobi, a opet hobi koji mi ispunjava i dušu i tijelo tako da u biti kad malo bolje razmislim, ne mogu definirati skupoću u ovom slučaju. Sve što radim, radim najozbiljnije moguće ili nikako, tako da je glazba iako samo jedan drag hobi, ipak jedna jako ozbiljna stvar – što snimanje spotova za skoro svaku moju pjesmu to samo potkrepljuje- govori Slaven koji uz loptu i mikrofon voli i pregaču.

Naime, ovaj svestrani mladić bavi se i turizmom.

-Bavim se turizmom i ugostiteljstvom. Kada je prestala nogometna karijera, svu svoju ušteđevinu uložio sam u Aparthotel a onda nakon nekoliko godina i u mali restoran u samom centru Trogira koji je evo već četiri godine moja najveća preokupacija te uz Aparthotel jedini izvor prihoda od kojih živim (dok s glazbom ne zgranem neku ogromnu lovu ha ha). Zahvaljujući turizmu i ugostiteljstvu, svi moji skriveni talenti su lagano isplivali na površinu: uređenje i dizajn interijera, izrada namještaja, građevina… Želja mi je izdati i svoj album, ali kako je došlo vrijeme kada se albumi slabo prodaju, a glazba sluša na internetu, ne žuri mi se s time. Glazba je u mojem životu prisutna tijekom cijele godine, ali najviše zimi. Zadnjih nekoliko godina gosti mojeg restorana imaju ‘’privilegiju’’ uživati u mojoj glazbi tijekom cijelog ljeta jer, uz sve angažirane glazbenike, i ja tu i tamo zapjevam…- zaključio je Slaven čiji će vas novi spot oduševiti.

Hrvatska
Show