VIDEO: Halid Bešlić predstavio novi album, poslušajte pjesmu Trebević

Danima se najavljivala ova nesvakidašnja promocija, dok je publika iz cijele regije s velikim nestrpljenjem iščekivala nove hitove omiljene glazbene legende
Halid-Bešlić_2-768×422

Halid Bešlić je predstavio svoj novi, dugoočekivani album Trebević. Danima se najavljivala ova nesvakidašnja promocija, dok je publika iz cijele regije s velikim nestrpljenjem iščekivala nove hitove omiljene glazbene legende.

Promocija albuma Trebević održala se na posljednjoj stanici sarajevske žičare, odnosno, na planini po kojoj album, ali i jedna pjesma, nosi ime. Bešlić je na promociju stigao žičarom, a veliki broj prijatelja, suradnika, kolega te članova obitelji pridružili su mu se u proslavi izlaska novog albuma.

Uz album, Halid Bešlić premijerno je predstavio i novi video spot, upravo za pjesmu Trebević.

-Nisam mogao zamisliti ljepši i bolji dan. Sjajna je promocija! Ovo je prvi put da se vozim žičarom nakon 30, 40 godina- izjavio je Halid pa se u emotivnom govoru dotakao svojih prijatelja Davorina Popovića i Mirze Delibašića.

Na upravo izašlom albumu nalazi se 11 pjesama, od čega su dvije „Taman“ i „Ja bez tebe ne mogu da živim“, a sve su ostale pjesme nove, koje publika još nije imala priliku čuti.

 

Hrvatska
Show