VIDEO: Hrvatski rockeri zaintrigirali glazbeni portal iz Los Angelesa

Riječki rock sastav Whiteheads sa svojim se hitom Ordinary People dobacio i do Los Angelesa

Riječki rock sastav Whiteheads sa svojim se hitom Ordinary People dobacio i do Los Angelesa.

“Globalni umjetnici okupili su se da bi kreirali zadivljujuću pjesmu za obične ljude”, tako glasi naslov na američkom glazbenom portalu WeWriteAboutMusic.

“Ordinary People (Obični ljudi) nevjerojatna je suradnja umjetnika koji su se okupili kako bi stvorili nešto uistinu lijepo. Poruka pjesme jest da je napisana i sastavljena kako bi “probudila obične ljude širom svijeta kako bi svijet krenuo u boljem smjeru za sve”, stoji nadalje u tekstu kojeg potpisuje kritičar Austin Sher.

Članak američkog portala navodi i kako je pjesma na kojoj sudjeluju i pjevačica senegalskog porijekla Awa Fall, Talijan Ermanno Fabbri te Marko Tolja, već došla i do čitavog niza zemalja, od Italije i Finske do Velike Britanije i Pakistana.

“Prekrasna pjesma od četiri minute koju preporučujemo za slušanje”, “snažan tekst”, “kreirali su tip pjesme skoro kao We Are The World”, neki su od američkih osvrta na pjesmu koju su napisali član Whiteheadsa Ivan Krševan Komnenović (glazba) te splitski novinar Ivo Šćepanović (tekst), a sve je producirao Davor Tolja.

Medjunarodni karakter pjesme portal iz Los Angelesa ističe i u činjenici da je spot kojeg je režirao Rus Artem Dushkin montiran u škotskom Edinburghu.

Oglasi