VIDEO: Ivana Banfić uplovila u književne vode – u Zagrebu predstavila svoj prvijenac “Devedesete”

Knjiga "Devedesete", kako sama pjevačica kaže, njezin je osobni dnevnik u kojem otkriva detalje iz najvećih dana svoje slave
PXL_040320_28283987-1536×994

Jedna od najpoznatijih predstavnica domaće dance scene Ivana Banfić upustila se u sasvim nove umjetničke vode te je tako u zagrebačkom Metropolis clubu predstavila svoj literarni prvijenac. Knjiga “Devedesete”, kako sama pjevačica kaže, njezin je osobni dnevnik u kojem otkriva detalje iz najvećih dana svoje slave.

U njemu se, između ostalog, prisjeća brojnih nastupa, opasnih ratnih putovanja, odnosa s bivšim suprugom i tadašnjim menadžerom, gubitkom djeteta, potragom za duhovnošću te povratkom na selo i novog zamaha u karijeri.

Na ulogu kroničara, priznaje I Bee, potaknuo ju je interes mladih za glazbu devedesetih, dok promociju nisu propustila ni brojna estradna lica i bliski prijatelji kao što su Neven Ciganović, Sandi Cenov, Boytronic, Minea, Lupino, Snježana Mehun, Ella i Danijela Dvornik.

Predstavljanje je, podrazumijeva se, zaključila kratkim nastupom tijekom kojeg je izvela obje Šumice i U krvi te imam, a pridružio joj se i nekadašnji stilist Neven Ciganović koji je na oduševljenje publike otpjevao Candymana.

Hrvatska
Show