VIDEO: U Splitu otvoreno novo izdanje Adriatic Gastro Showa

Riječ je o najvećoj HORECA sajamskoj manifestaciji u regiji koja će ugostiti preko tisuću izlagača, redom najpoznatija imena s područja gastronomije, turizma, vinarstva i slično

U splitskoj Spaladium areni otvoreno je šesto izdanje međunarodnog festivala gastronomije i turizma – Adriatic Gastro Show. Riječ je o najvećoj i najkvalitetnijoj HORECA sajamskoj manifestaciji u regiji koja će ugostiti preko tisuću izlagača iz dvadeset zemalja svijeta, redom najpoznatija imena s područja gastronomije, turizma, vinarstva, ugostiteljstva, opremanja prostora i slično koji će publici predstaviti širok spektar turističko-ugostiteljskih proizvoda i usluga.

Zbog njegova iznimnog utjecaja na gospodarske procese Dalmacije, posebice u segmentu turizma, sajam su prepoznali i podržali predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Splitsko-dalmatinska županija, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županija te Grad Split i tamošnja Turistička zajednica.

Također, uz izložbeni dio, posjetitelje očekuje i bogat popratni program uz brojne prezentacije, poslovne susrete, stručna predavanja, ali i organizirane posjete hotelskih lanaca, cooking show te zanimljiva natjecanja poput onoga žena barmena pod nazivom 5. Split – Lady’s Cup.

Svi zainteresirani sajam mogu obići do 8. veljače, dok više informacija o programu i rasporedu događanja možete pronaći OVDJE.

Događanja
Split