Vinko Ćemeraš pobjednik treće sezone The Voicea

Upravo je, prema mnogima, njegova emocionalna interpretacija poznatog hita Dine Dvornika bila presudna da 25-godišnji Vinko odnese pobjedu u trećoj sezoni popularnog showa
thumb

Brojni su Hrvati sinoć bili prikovani za svoje male ekrane s obzirom na to da je na eteru bilo veliko finale The Voicea. Za titulu pobjednika natjecale su se mlade pjevačke nade Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan i Vinko Ćemeraš o čijim su izvedbama ovoga puta odlučivali gledatelji.

Kandidati su u borbi za simpatiju publiku imali na raspolaganju tri nastupa, pa je tako Filip otpjevao “Someone you love”, “Loš trenutak” u duetu s mentoricom Vannom i “All I ask”, Albina “En Cambio No”, “Suze nam stale na put” s Massimom i “Korake ti znam”, Bernarda “Hurt”, “Vatra” s Ivanom Dečakom i “Only Love Can Hurt Like This”, dok je Vinko izveo “Pyro”, “Pinokio” s Davorom Gobcem te “Pelin i med”.

Upravo je, prema mnogima, njegova emocionalna interpretacija poznatog hita Dine Dvornika bila presudna da 25-godišnji Vinko odnese pobjedu u trećoj sezoni popularnog showa. Njega je po broju osvojenih glasova slijedio Filip, potom Albina i na začelju Bernarda.

Hrvatska
Show