Za srebrnog Marina Šipića i team managera reprezentacije Ivicu Maraša zlatni pjat

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara čestitao je na srebru s Europskog rukometnog prvenstva Marinu Šipiću te Ivici Marašu
Hrvatska i Austrija susreli se u drugom krugu Europskog prvenstva u rukometu

-Mi smo gledajući vas na malim ekranima shvatili da ste ekipa, jer momčad je bitna, zlato ili srebro manje je bitno – kazao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara na prijemu kojega je danas sa suradnicima u Gradskoj upravi imao za osvajače srebrne medalje na Europskom rukometnom prvenstvu Euro 2020, rukometaša Marina Šipića i glasnogovornika rukometne reprezentacije Ivicu Maraša.

Čestitajući im na tituli europskih viceprvaka izrazio je nadu da će im nakon kvalifikacijskih nadmetanja biti otvoren put za uspjeh i na Olimpijskim igrama u Tokiju.

– Bili smo jedna velika klapa, borili smo se jedan za drugoga – rekao je mladi splitski rukometni reprezentativac Marin Šipić napomenuvši pri tom da je njemu kao i svim mladim sportašima od velikog značaja bila podrška starijih kolega koji su ih prihvatili kao sebi ravne.

Ivica Maraš, team manager i glasnogovornik Hrvatskog rukometnog saveza rekao je kako je ponosan na sve igrače, jer su oni stariji i iskusniji bili uzor i potpora mlađima te tako podizali njihovo samopouzdanje.

Na prijemu za rukometne reprezentativce bili su i pročelnik Službe društvenih djelatnosti Mate Omazić te voditelj Odsjeka za sport Igor Maretić, a kao uspomenu na osvojenu titulu gradonačelnik Andro Krstulović Opara uručio im je zlatni pjat s posvetom.

Split
Sport