Započinje podjela božićnica umirovljenicima i nezaposlenima

Početkom idućeg tjedna započinje podjela božićnica umirovljenicima s područja grada Kaštela
penzioneri

Odlukom Gradskog vijeća Grada Kaštela božićnice za umirovljenike  dijelit će se kao poklon bon u vrijednosti od 200 kuna za sve umirovljenike koji imaju mirovinu u iznosu do 2 000,00 kuna.

Umirovljenicima s prebivalištem na području Kaštela koji imaju mirovinu od 2 000,01 kuna do 3 000,00 kuna božićnice će se dijeliti u iznosu od 150 kuna. Umirovljenicima s prebivalištem na području Kaštela koji imaju mirovinu od 3 000,01 kuna do 4 000,00 kuna božićnice će se dijeliti u iznosu od 100 kuna.

Podjela božićnica umirovljenicima obavljat će se 16., 17. i 18. prosinca od 8 do 14 sati.

Pri preuzimanju božićnice umirovljenici su dužni predočiti svoju osobnu iskaznicu, zadnji odrezak od mirovine, a ako ga ne posjeduju, onda izvadak iz banke ili rješenje o mirovini. Umirovljenici su se dužni potpisati na dokumentu kojim dokazuju umirovljenički status, a koji će ostati za evidenciju o preuzetoj božićnici.

Također će se odlukom Gradskog vijeća grada Kaštela božićnice dijeliti nezaposlenim osobama s prebivalištem na području grada Kaštela, a prema evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i to onima koji su upisani u evidenciju do 30. studenoga.

 

Događanja
Kaštela