Novi prijatelji u Zagrebačkoj županiji

FOTO: Općina Grude potpisala Povelju o prijateljstvu s Općinom Dubrava

Općina Dubrava i Općina Grude do sada su s uspjehom provele dva EU projekta, a načelnici Okroša i Grizelj, vjeruju kako će takvih projekata biti i u budućnosti

DSC_0709-1280×853.jpg

U protekla tri dana Općina Dubrava živjela je najveselije dane u godini. Ovogodišnjom proslavom Dana općine proslavljen je i mali jubilej – 930 godina od prvog spomena Dubrave, koja se ponosi svojom prošlošću, ali s punim ponosom gleda prema budućnosti, poručio je načelnik Tomislav Okroša, koji je za svečane sjednice Općinskog vijeća potpisao Povelju o prijateljstvu s Općinom Grude iz Bosne i Hercegovine, čija je delegacija predvođena načelnikom Ljubom Grizeljom i predsjednicom Općinskog vijeća Frankom Lekom prisustvovala sjednici.

-Prenosim vam iskrene i srdačne pozdrave iz Zapadne Hercegovine. Čestitam vam ovom prilikom ovako veliku obljetnicu, 930. rođendan, što je jako impresivno. Meni je izuzetno drago što smo u jednom kratkom roku došli do potpisivanja ove Povelje prijateljstva. Dubrava je naša prva općina prijatelj na području Zagrebačke županije. Inicijativa je krenula od Ante Grizelja, koji je ujedno kum ovome prijateljstvu- poručio je načelnik Općine Grude Ljubo Grizelj.

Inače, Općina Dubrava i Općina Grude do sada su s uspjehom provele dva EU projekta, a načelnici Okroša i Grizelj, vjeruju kako će takvih projekata biti i u budućnosti.

 

Aktualno
Hrvatska