Iron Maiden će se za nastavak svjetske turneje pripremati u Splitu

Prvi koncert na turneji koju su prije dvije godine morali prekinuti zbog pandemije koronavirusa održat će 22. svibnja u Zagrebu

Borna Filic/PIXSELL

Legendarni heavy metalci Iron Maiden za nastavak svjetske turneje “Legacy of the Beast” pripremat će se u Splitu u dvorani Lora, a prvi koncert na turneji koju su prije dvije godine morali prekinuti zbog pandemije koronavirusa održat će 22. svibnja u Zagrebu.

Britanske glazbene megazvijezde trebale bi u Split stići 18. travnja te u gradu pod Marjanom ostati 26 dana. Prvo su se interesirali za Spaladium Arenu, no nisu je mogli unajmiti jer, kako je Hini rekao voditelj Arene Renco Posinković, nju je za sljedećih 55 dana zakupio Cirque du Soleil. Zbog toga su članovi Iron Maidena izabrali dvoranu u Lori, gdje će se pripremati za brojne nastupe koji će uslijediti idućih mjeseci.

Turneju, koju su zbog pandemije morali prekinuti u proljeće 2020. godine, Iron Maiden nastavljaju u zagrebačkoj Areni 22. svibnja, a potom će u europskom dijelu turneje uslijediti još 28 koncerata u nizu gradova do kraja srpnja.

 

Oglasi