Ipak se kreće

Mukama dolazi kraj, za Imoćane nova autobusna linija prema Splitu već od četvrtka

Polazak je u jutarnjim satima u 5:45 prema Splitu s benzinske pumpe u Glavini Donjoj, povratak je u 12 sati
AP Imotski – 021 portal

Bog uvijek okreće na dobro i otvara prozor gdje se mi i ne nadamo. I dok Imoćani muku muče s autobusnim linijama, posebice onim iz Imotskog prema Splitu, kisnu na „kolodvoru“ (pored groblja), koji to nije, prozor se otvorio u jednoj ambicioznoj ideji mladog Krune Radeljića.

Mukama čini se dolazi kraj! Otvara se nova i povoljna svakodnevna linija (pon-pet) Imotski-Split-Imotski, koja kreće već od ovog četvrtka 23. studenog. Iako nije riječ o klasičnom autobusu već o kombiju sa svega osam mjesta za putnike, Radeljić nije skeptik za budućnost, dapače, vjeruje u veće i bolje uvjete za putnike.

-Hvala na podršci! Zasad je to samo mali kombi sa 8 putničkih mjesta, ali ako Bog da u neko dogledno vrijeme možda to bude i autobusna linija- kaže Radeljić.

Na pitanje što ga je ponukalo da otvori autobusnu liniju prema Splitu, Radeljić nam je kazao kako svi na jedan način moramo biti povezani sa Splitom.

-Došao sam na tu ideju jer nam je svima potrebno da imamo neku povezanost sa Splitom, a naročito starije osobe koje idu svakodnevno u Split na preglede kod doktora, za naše studente itd.

I sada sve ono što mnoge zanima. Linija se, dakle, otvara u četvrtak 23. studenog, polazak je u jutarnjim satima u 5:45 prema Splitu s benzinske pumpe u Glavini Donjoj, povratak je u 12 sati. Cijena prijevoza u jednom smjeru je 15 eura, dok je povratna karta 25 eura.

Ostale informacije kao i rezervacije možete dobiti na mob: 095 8988 210.

TEKST I FOTO: DARKO LONČAR

Imotski
Ostalo