Donosimo program

Na sceni nova ljetna manifestacija, pripremite se za „Lito u Drumu“!

Da događanja u Drumu budu dodatno zanimljiva i na trgu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana na kojem će se odvijati cjelokupni program, pobrinut će se i skorašnji nogometni Euro u Njemačkoj
Najava Lito u Drumu – Utrka jaja 2016

Iako je središnji dio nadolazeće proslave i svetkovine sv. Ante za Imoćane u Vinjanima Gornjim, proslava iste svetkovine odvijat će se i u Župi sv. Luke, mjestu Drum u općini Podbablje.

Ove godine ili bolje rečeno ovog ljeta Organizacijski odbor za proslavu sv. Petra odlučio je brojnim događanjima na jedan način u svome mjestu spojiti ta dva sveca i pored toga svojim mještanima i gostima organizirati još jednu novu manifestaciju, koju su nazvali „Lito u Drumu“.

Da događanja u Drumu budu dodatno zanimljiva i na trgu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana na kojem će se odvijati cjelokupni program, pobrinut će se i skorašnji nogometni Euro u Njemačkoj, koji će se igrati punih mjesec dana (14. lipnja – 14. srpnja). Uvidom u sama događanja donosimo program prvog takvog „Lita u Drumu“, koji će se odvijati od 13 do 19. lipnja uglavnom u večernjim satima.

13. lipnja – Klaun Šarenko (Program za djecu) – 21h
14. lipnja – Priče iz Vukovara (Glazbeno-scenska predstava) – 21h
15. lipnja – Fan zona EURO: Hrvatska – Španjolska – 18h
16. lipnja – Projekcija filma „Razgovor“ – 21h
19. lipnja – Fan zona EURO: Hrvatska – Albanija – 15h

TEKST: DARKO LONČAR
FOTO: KREŠIMIR LONČAR/PODBABLJE PORTAL

Događanja
Podbablje