VELIKA TUGA: U automobilu pronađeno mrtvo dijete

Okolnosti ove tragedije za sada nisu poznate

Dusko Jaramaz/PIXSELLL

Strašna tragedija u Kninu. Dijete vrtićke dobi preminulo je u automobilu. Prema informacijama koje donosi RTL, beživotno tijelo pronađeno je u vozilu, a okolnosti ove tragedije za sada nisu poznate.

Policija je potvrdila pronalazak djeteta, a više informacija trebalo bi biti poznato nakon očevida. Terenski je dio završio, pokupili su se i policajci i forenzičari i oni iz županijskog državnog odvjetništva koji su naložili očevid. Sada ide drugi dio posla, još ne mogu ići ni sa kakvim informacijama.

Za sada je poznato kako je dijete ostalo u crnom automobilu koji je u vlasništvu oca djeteta. Dijete je staro oko 4 – 5 godina. Otac ga je trebao voditi u vrtić. Zašto je dijete ostalo u automobilu, nije poznato. Je li moguće da ga je zaboravio, ne zna se. Majka je kasnije išla po dijete u vrtić, tamo ga nije našla. Je li dijete plakalo ili vikalo nije poznato, ali radnici s obližnjeg gradilišta su bili ovdje do maloprije, pa zbog buke se nije ni moglo dijete čuti. Uglavnom, strašna tragedija kojom su svi šokirani, javlja RTL.

 

Oglasi