Uhićen 53-godišnjak koji je uz prijetnju pištoljem opljačkao trgovinu

Nakon zaprimljene informacije da je u trgovini počinjeno razbojništvo, policijski službenik koji se nalazio izvan službe, uočio je muškarca koji je odgovarao opisu mogućeg počinitelja, nakon čega je muškarac uhićen i doveden u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja
II PP razbojništvo ožujak 2020

Policijski službenici Druge policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje osnove sumnje da je u četvrtak, 5. ožujka, oko 19:40 sati u trgovini uz prijetnju pištoljem od djelatnice otuđio novac i pobjegao.

Nakon zaprimljene informacije da je u trgovini počinjeno razbojništvo, policijski službenik koji se nalazio izvan službe, uočio je muškarca koji je odgovarao opisu mogućeg počinitelja, nakon čega je muškarac uhićen i doveden u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje sumnje da je 53-godišnji muškarac ostvario obilježja kaznenog djela razbojništvo. Policijski službenici na mjestu događaja obavili očevid, pretragom terena pronašli su predmete koji su korišteni prilikom počinjenja kaznenog djela, a kod uhićenog 53-godišnjaka je pronađen i dio novca.

 

Crna kronika
Split