ŠRC Marijan Šuto Mrma u nedjelju u 13,30 sati

BSK stiže u Zmijavce. Trener Marijan Karoglan: Poštujemo protivnika, ali mi znamo što nam je činiti

Zmijavčani u susret s gostima ulaze kao favoriti, ne samo radi mjesta na tablici nego radi toga što u posljednjih pet domaćih utakmica u Zmijavcima nisu izgubili
WhatsApp Image 2023-11-12 at 16.42.14

Prije samo tri četiri kola mnogi su mislili da će Croatia protiv BSK-a iz Bijelog Brda igrati za zadnju, dvanaestu poziciju na tablici. Međutim, fanatične tri domaće utakmice i maksimalnih 9 bodova uz gol razliku 15:4, Croatiju su gurnule na osmo mjesto i u nedjelju protiv gostiju iz Bijelog Brda igraju za sedmo mjesto na prvenstvenoj tablici.

Preporodio je momčad trener Marijan Karoglan i dao joj samopouzdanje, žar i želju za pobjedom. Zmijavčani u susret s gostima ulaze kao favoriti, ne samo radi mjesta na tablici nego radi toga što u posljednjih pet domaćih utakmica u Zmijavcima nisu izgubili. Mogu li nastaviti taj odličan niz i danas vidjet ćemo u nedjelju oko 16 sati.

Na raspolaganju Marijanu Karoglanu skoro je cjelokupan kadar, plus veliko pojačanje koje je stiglo prošli tjedan. Riječ je o bivšem igraču Željezničara Anti Blaževiću, koji će zasigurno konkurirati za sastav. Veseli trenera Karoglana, odlična forma Ante Šute i Tomislava Gudelja koji zabijaju i igraju fantastično. Također u momčad se vraća i kartonirani Krizmanić koji nije konkurirao za Dugopolje i ponovno je željan igre.

-Očekuje nas teška utakmica s obzirom na teren i s obzirom na to da gostima gori u svakom narednom kolu. Poštujemo protivnika, ali mi znamo što nam je činiti. Igramo dobro, radimo marljivo i momci na terenu pokazuju želju za što boljim rezultatima. Nadam se pozitivnom rezultatu i da će bodovi ostati Zmijavcima. Jedva čekamo s nestrpljenjem da počne utakmica i pozivam gledatelje u što većem broju da nas dođu podržati u nama važnoj utakmici- kazao je u najavi nedjeljne utakmice trener Marijan Karoglan.

Sport
Zmijavci